Women Wage Peace Avond

Women Wage Peace
verbonden met vrouwen in het Midden-Oosten

Vrijdag 22 september 2017

met Ton van der Kroon

Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30)

Locatie: Atelier 't Pakhuys, Berkelkade 15A in Zutphen

“In the world in which we are living, peace will be possible only when women with integrity and hope will stand up for their right to be concerned about the future of their children”. (Leymah Gbowee, a Liberian leader and Nobel Peace Prize laureate) In September 2017, tens of thousands of women from Women Wage Peace will begin a journey of hope and peace in order to voice their uncompromising demand for the resolution of the Israeli- Palestinian conflict through a political agreement and the inclusion of women in the negotiation process.
Join us for the Journey to Peace. Come with us, together we will make history!

Meer informatie

De Geboortenis draagt dit project een warm hart toe.
"Wij herkennen ons in deze vrouwen en verbinden ons. Staande aan de bron van het leven zetten we onze scheppingskracht in om vrede en liefde in deze wereld te brengen".

En organiseert daarom een lezing met Ton van der Kroon op vrijdagavond 22 september. Een avond met meditatie, muziek en informatie.
Tijd 20.00-22.00 uur (Inloop vanaf 19.30)
Locatie: Atelier 't Pakhuys, Berkelkade 15A in Zutphen.
Entree 15 €.
Je kan je AANMELDEN voor deze avond via het formulier onderaan deze pagina.

Daarnaast organiseert de Geboortenis in samenwerking met anderen een Vredestocht in Zutphen op zondag 8 oktober, die start om 10 uur bij de Kaardebol.

TON VAN DER KROON   

Ton van der Kroon is auteur van 7 boeken over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling, waaronder 'De terugkeer van de koning, het boek voor mannen over liefde, lust en leiderschap.'
Hij reist over de hele wereld op zoek naar inspiratie en spirituele tradities.
Hij gaf 7 jaar traumahulpverlening in Gaza en organiseert een jaarlijkse Healing conferentie in Jericho.
Hij leidt groepsreizen en workshops, waarbij persoonlijke verdieping en heling steeds in het licht van het collectieve gezien worden.
Ton van der Kroon is gevraagd om ambassadeur te zijn in Jericho voor de vredesbijeenkomst van vrouwen in de Dode Zee vallei, die plaatsvindt van 24 september t/m 10 oktober. Hij gaat daar begin oktober met een groep mensen naartoe .
Meer informatie over deze reis vind je hier.

Van dinsdag 19 t/m donderdag 21 september is er ook de mogelijkheid voor een persoonlijk consult bij Ton van der Kroon in Zutphen.
Voor meer informatie en aanmelding: christine@geboortenis.nl

AANMELDEN voor VRIJDAG 22 SEPTEMBER:

Women Wage Peace Avond

  • Prijs: 15,00 € Aantal:
    Vrijdag 22 september 2017
  • 0,00 €

 

error: Content is protected !!