Webshop

 

Heel graag steun ik De Geboortenis met een gift. Als 'Vriend van de Geboortenis' verbind ik me aan de doelstellingen van de Stichting en draag ik mijn steentje bij aan de realisatie van de eerste fysieke manifestatie van dit idee. Door 'Vriend van de Geboortenis' te worden ontvang ik updates met betrekking tot de voortgang van het project en word…

Kopen

Hartelijk dank voor je aanmelding voor (een gedeelte van) de 3 daagse Postpartum Intensive op 13, 14 en 15 april: 13 april Postpartum in de Praktijk, lezingen en workshops. 14 april Workshop Babybewustzijn in geboorte en borstvoeding. 15 april Workshop Rebozo Sluitingsritueel. Hier kun je je aanmelding voltooien door te betalen. Mocht je het aanmeldingsformulier nog niet hebben  ingevuld dan  vind…

Kopen

Hartelijk dank voor je aanmelding voor de HappYning juni 2018. Je kan je aanmelding hier voltooien door te betalen. Mocht je het aanmeldingsformulier nog niet hebben ingevuld, kan je dat hier alsnog doen.

€27,50 – Kopen

Hartelijk dank voor je aanmelding voor de lezing van Susannah van Asch-Yasuda op 1 november "Liefde in Geboorte en Dood". Hier kun je je aanmelding voltooien door te betalen. Mocht je het aanmeldingsformulier nog niet hebben ingevuld, kan je dat hier alsnog doen.

Kopen

Hartelijk dank voor je aanmelding voor de Women Wage Peace avond op 22 september in Atelier 't Pakhuys in Zutphen. Hier kun je je aanmelding voltooien door te betalen. Mocht je het aanmeldingsformulier nog niet hebben  ingevuld dan kun je dat onderaan deze pagina alsnog doen.

Kopen
  • Je winkelwagen is leeg.

error: Content is protected !!