nienke stoop

Nienke Stoop – Arts-Acupuncturist

Als Arts – Acupuncturist, gespecialiseerd in Integrale Gezondheid, stond ik aan de wieg van de Geboortenis; het was liefde op het eerste gezicht! Sindsdien zet ik mij in voor de realisatie van onze gemeenschappelijke droom; een centrum voor Integrale Geboortezorg.

Gedurende de zwangerschappen en geboortes van mijn drie zoons (2004-2008) ervoer ik grote bewondering voor wat er zich allemaal in mijn lichaam en geest afspeelde. De band die ik in deze periode voelde groeien met mijn kinderen versterkte mijn vertrouwen in een goed verloop van de bevalling. Ik wens aankomende ouders datzelfde vertrouwen toe, en hun kinderen een veilige, gezonde en liefdevolle start. Ik ben de mensen die mij gedurende mijn zwangerschappen en bevallingen hebben begeleid en ondersteund diep dankbaar!

Vanuit mijn praktijk Lotus Coach&Consult  bied ik zwangeren zorg gericht op het vergroten van vitaliteit, veerkracht en integrale gezondheid.

Het zelfvertrouwen van kinderen ontwikkelt zich voor mijn gevoel reeds in de baarmoeder en krijgt een belangrijke impuls gedurende de geboorte. Liefde is daarbij van groot belang. De zorg die ik bied aan moeder, vader en kind is gericht op het vergroten van vertrouwen, compassie en innerlijke rust, alsmede het ervaren van veiligheid in onszelf en in de wereld om ons heen. Fysiek welbevinden en vitaliteit zie ik daarbij als belangrijke ingrediënten die ik met behulp van hartcoherentie coaching, acupunctuur, (chinese) kruiden, supplementen en lichaamsoefeningen ondersteun.

Met mijn werk voor De Geboortenis wil ik een bijdrage leveren aan een liefdevollere wereld. Een wereld waarin mensen zichzelf vanuit vertrouwen en compassie kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen ontplooien.

Lees hier het interview met Nienke.

Stuur een mail.

Nienke Stoop is ook te vinden op  Twitter, Facebook en LinkedIn

Begeleiding middels:

–  Acupunctuur

– Hartcoherentie Training

[thrive_leads id='8332']