Minna Sangi

Minna Sangi – Kinderwens Counselor

Mijn naam is Minna Sangi, ik ben moeder van twee kinderen en afkomstig uit Finland. Ik woon ruim 20 jaar in Nederland en ben al geruime tijd werkzaam binnen de gezondheidzorg.

De wens moeder te worden en de (langverwachte) komst van mijn kinderen hebben mij enorm geïnspireerd om mijn eigen helingsproces aan te gaan, te onderzoeken en te ondersteunen.

Ik werk bij De Geboortenis als energetisch kinderwens- en zwangerschapscounselor, zwangerschapsyogadocent en massagetherapeut en bied vanuit een brede expertise ondersteuning aan moeders en vaders (in wording). Kijk voor meer informatie: op www.linnaea.net.

Of stuur een mail.

Het interview met Minna lees je hier.

Minna is ook te vinden op  Twitter, Facebook en LinkedIn

 

[thrive_leads id='8332']