Geboorteplatformavond  14 juni 2023 – online

Thema: Instinctief borstvoeden – voeding voor Hart en Ziel

Deze avond is een opmaat voor de borstvoedingsdag voor (aanstaande) ouders op 24 juni.

Na een kennismakings-, deelronde en update van de Geboortenis licht Manon Zuuring een tipje van de sluier van het thema “instinctief borstvoeden”.

De natuur heeft voorzien in een prachtig ingenieus systeem in het vrouwenlichaam en in de interactie met haar partner en kindje om te kunnen borstvoeden. Helaas blijkt het voor veel vrouwen echter nog lang niet altijd eenvoudig in praktijk te brengen.

Borstvoeden is zóveel meer.. dan de ‘juiste’ houding/techniek aanleren en het aanbieden van voeding op vraag. Het is voeding voor Hart en Ziel. Borstvoeden is communiceren en vloeibare liefde laten stromen. Het biedt eindeloze voordelen voor zowel moeder als baby, eigenlijk voor het hele gezin. Samen meer bewustwording creëren hierover zal helpen de ervaring en het belang van borstvoeden nog meer te waarderen en te koesteren. Borstvoeden is persoonlijk, de reis van elk gezin is uniek. Een uitnodiging om de natuur en praktische kennis elkaar te laten ontmoeten.

We kijken met elkaar wat wij als professionals tegenkomen in de praktijk en hoe we ouders  nog beter kunnen ondersteunen bij borstvoeden. Want borstvoeden doe je samen.

Voor de zomer besteden we hier aandacht aan tijdens deze geboorteplatformavond en een hele dag voor (aanstaande) ouders. Na de zomer zullen we we een soortgelijke dag organiseren voor professionals.

Je bent van harte welkom als je lid bent of interesse hebt in de Geboortenis en haar geboorteplatform!

Praktische informatie en aanmelden

Tijd: van 19.30 (inloggen vanaf 19.15) tot 21.30 uur.
Bijdrage: Gratis voor leden, €5,00 voor niet-leden

Heb je nog vragen over de Geboorteplatformavond op 14 juni 2023?

10 + 12 =