Ouderschap

Met de komst van je kindje begint een hele nieuwe fase in je leven. Tijdens de zwangerschap voelde het misschien nog wat onwerkelijk, maar nu je je kindje in de wieg ziet liggen en vasthoudt is het ineens heel écht!
Je staat aan het begin van een levenslange liefdesrelatie en bent bezig hotel de botel verliefd te worden…althans dat hopen we natuurlijk. Na de kraamtijd gaat het leven verder..althans dat lijkt zo, en moet je het als jonge ouder vaak verder zelf maar zien te redden.

En dat terwijl er enorm veel op je afkomt! Want wat is ‘normaal’ gedrag van je baby of peuter? En wat is gedrag waar je misschien zorgen om hebt of over twijfelt. Het ouderschap is een leerweg waarin geen enkel kind arriveert met een gebruiksaanwijzing!

Wij vertrouwen erop dat jij over het vermogen beschikt om als geen ander te weten wat jouw kindje nodig heeft en wanneer het van slag is. Soms kun je hierin wat extra hulp gebruiken, of kan het helpen om met andere moeders en vaders in contact te komen en te horen ‘hoe zij het doen’. Daarom hebben wij met onze partners een aanbod van diensten en events die je daarbij kunnen ondersteunen.

Onze diensten

Oudercoach

Jouw kindje vertelt een verhaal, met zijn of haar gedrag. Ook als ze nog niet kan praten. Een oudercoach helpt je om je kindje te leren verstaan en vertrouwen te ontwikkelen in je eigen ouderschapsstijl.

Vadercoaching

Als vader ondersteuning krijgen bij vragen die specifiek voor jou van toepassing zijn.

Cafe Ouders & Co

Ontmoet 1 keer per maand andere ouders met hun kindjes. Zorgprofessionals verzorgen op deze ochtend wisselend ook een korte workshop en zijn beschikbaar voor het beantwoorden van vragen. Toegang gratis.

Blog

Zorgprofessionals

Sandra Bolte

Sandra Bolte is moeder van twee puberzoons en werkt al zo’n 25 jaar in het onderwijs. Sinds 2012 heeft ze een eigen praktijk voor kinder- en jeugdtherapie en kindercoaching. Daarnaast werkt ze nog twee dagen in de week als leerkracht. Voor alles wat ze...

Lees meer

Liselot Wessel

Liselot Wessel is kinder- en gezinscoach bij haar bedrijf Springboon in Zutphen, en verzorgt MuziYoga voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Als gezinscoach helpt ze kinderen vanaf 4 jaar door ruimte te geven aan hun gevoelens en talenten. Ouders leert ze...

Lees meer

Anja Caers

Anja Caers is baby- en kinderosteopaat. Ze is getrouwd en heeft drie dochters. Na 20 jaar werken met baby’tjes ontwikkelde ze de online zelfhulpgids ‘Happy Baby Wijzer’. “Mijn passie voor het werken met kinderen ontluikte kort na de geboorte van ons eerste...

Lees meer

Schrijf je in voor De Geboortenis Nieuwsbrief en 

blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Pin It on Pinterest

Shares
Share This