Vind een zorgprofessional

Hieronder vind je een overzicht van alle zorgprofessionals die bij ons zijn aangesloten.

Zorgprofessionals

Nienke Stoop

Holistisch Arts/Specialist Vruchtbaarheid en Zwangerschap/bestuurslid en Co-Founder van de Geboortenis

Nienke Stoop is holistisch arts gespecialiseerd in de optimalisatie van gezondheid van lichaam, geest en vruchtbaarheid.
Ze is getrouwd en heeft drie zoons. De magische zwangerschap en geboorte van haar jongste leidde ertoe dat zij zich specialiseerde in ondersteuning bij kinderwens en zwangerschap. In die periode ontstond ook de wens voor het ontstaan van De Geboortenis.

“De periode voor, tijdens en na de zwangerschap zie ik als een magische tijd in je leven. Hoe meer je van die magie meekrijgt, hoe meer het je oplevert. Zowel in je rol als moeder/vader, als in je persoonlijke ontwikkeling. Dat gun ik iedereen.”

www.lotuscoach.nl

Christine Derksen

Doula/bestuurslid en Co-Founder de Geboortenis

Christine Derksen volgde ongeveer twaalf jaar geleden in Frankrijk een opleiding om doula te kunnen worden.

Omdat ze altijd al graag iets wilde doen rond geboorte, maar niet de medische kant op wilde. Christine is nu ook bestuurslid bij De Geboortenis, en legt uit waarom geboorte weer een natuurlijk onderdeel van het leven moet gaan vormen.

“Geboorte is een heel natuurlijk onderdeel van het leven en we hebben dat steeds meer weggezet in een medische omgeving. We moeten geboorte weer meer onderdeel van het leven maken, en een omgeving creëren waarin kindjes zich thuis voelen en helemaal omarmd worden.”

Minna Sangi

Platformlid/ Kinderwenscounselor / Zwangerschapsyoga/ Co-Founder De Geboortenis

Minna Sangi is Kinderwenscounselor en Zwangerschapsyoga Docent.

“Overdragen en samenwerken met anderen is belangrijk. Alleen dan bereiken we ook veranderingen op grotere schaal die hopelijk nog lang en diep doorwerken.”

Natascha Deguelle

Platformlid/Gynaecologe en Mindfulness trainer

Natascha Deguelle werkt als gynaecologe in een Duits ziekenhuis.

Samen met verloskundige Lilian Wirken beheert ze daarnaast twee bedrijven, waarbij ze ook samenwerken met mindfulnesstrainer en verloskundige Yvonne Tuinte. Met een uitgebreid aanbod voor aanstaande ouders én zorgprofessionals geven zij hun doelgroepen de tools om rust en vertrouwen in het leven te ervaren. 

“Die kernwaarden van MediModus, aandacht, veerkracht en bevlogenheid, beschrijven eigenlijk precies waar wij voor staan en wat we willen nastreven. Ik zou graag mensen willen leren dat het leven nu eenmaal onvoorspelbaar is, maar dat je je daar wel op kunt voorbereiden. Dat je, wat er ook gebeurt, beschikt over een soort basisvertrouwen en dat je weet ‘dat het wel goed komt.”

Marieke en Frank Schagen (Harteklank)

Platformlid/Projectgroep en muziektherapie

Harteklank biedt een unieke combinatie van muziek en yoga aan kinderen, jongeren en (aanstaande) ouders, als ‘een luisterruimte onderweg’.

Frank en Marieke Schagen-van Houts zijn getrouwd, ouders van twee meisjes en hebben bijna tien jaar geleden hun onderneming Harteklank opgericht. Dit begon als een muziekcentrum in het voorhuis van een sfeervol monumentaal pand in Dieren, en verhuisde met hen mee naar Zutphen.

“Wat ik heel mooi vind, met name bij het gezamenlijk muziek maken, is de speelsheid die daarin schuilt. Mensen gaan uit hun hoofd, hoeven niet hard te werken en hebben vaak niet in de gaten wat er met ze gebeurt. Ineens zakken ze dan een niveau dieper, dat overkomt ze gewoon.”

Mirella Werba

Platformlid/Moeder van 5 | Coach voor Ouders

Ik ondersteun ouders met kinderen in alle leeftijden (0-18) in het herstellen of verdiepen van de band met hun kind door individuele coaching en training.

Kinderen communiceren vaak heel direct hoe ze zich voelen en wat ze van ons  vragen door middel van hun gedrag. Wanneer je als ouder aanloopt tegen een bepaald probleem in het gedrag van je kind kun je dat benaderen als een gedragsprobleem. In mijn werk ga ik uit van de relatie en worden problemen benaderd als een relatieprobleem. Natuurlijk kan het zo zijn dat je kind iets bijzonders heeft waar een naam aan gegeven kan worden als ADHD, ADD, Autisme of stempels als “hij lijkt op zijn opa, het is erfelijk,” of “het is gewoon een lastig kind” etcetera, de vraag is nog altijd hoe je omgaat met het gedrag van je kind. 

Om het antwoord te vinden op die vraag is het belangrijk dat je de innerlijke wereld van je kind begrijpt. Waar is je kind in zijn ontwikkeling: wat kun je van hem verwachten en over welke gevoelens en behoeften probeert het kind te communiceren?
Pas als je als ouder de verbinding kunt maken met je kind, kan het juiste antwoord gevonden worden.

Daarnaast ondersteun ik ouders in hun onderlinge communicatie. Respect voor wederzijdse gevoelens en behoeften vormt daarin een leidraad waardoor meer verbinding en begrip kan ontstaan.

Het is mijn droom en wens dat ieder kind minstens 1 volwassen persoon in zijn leven heeft waar hij zich vertrouwd, gehoord en en gezien voelt en zich welkom voelt precies zoals hij of zij is.

www.instituutcolombe.jimdofree.com

Annemieke van Dalum

Platformlid/Kinder Homeopathie

Ik vind het heerlijk om kinderen met homeopathie weer dat zetje te kunnen geven dat ze verder helpt, weer in beweging brengt, gezonder maakt.

Luisteren naar je verhaal als moeder, en het vinden van een oplossing voor jou en je kindje, dat is wat ik het allerleukst vind om te doen. Ik neem daarbij het onderbuikgevoel van jou, als moeder, serieus. Jij kent je kind het allerbeste.
 www.kinderhomeopaat.nl

“Het leven van een kind begint bij de conceptie, niet bij de geboorte.”

Liselot Wessel

Platformlid/Oudercoaching/kindertherapie

Liselot Wessel is kinder- en gezinscoach bij haar bedrijf Springboon in Zutphen, en verzorgt MuziYoga voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Als gezinscoach helpt ze kinderen vanaf 4 jaar door ruimte te geven aan hun gevoelens en talenten. Ouders leert ze hoe ze door ‘lastig gedrag’ heen kunnen kijken, om hun kind echt weer te kunnen zien.

“Wat ik belangrijk vind is dat een kind gezien en gehoord wordt. De behoefte zien, die zich in bepaald gedrag toont, is van onschatbare waarde. Ik zie gedrag dat als lastig wordt bestempeld bijvoorbeeld als een soort sleutel, het is geweldig!”

Hans Smies

Platformlid/Vader Coaching

Ik bied ondersteuning aan Mannen op zoek naar daadkracht, passie en inspiratie in hun man zijn en vaderschap.

Iedere zoon heeft naast een moeder een vader nodig om man te worden. Daarom begeleidt Souldancer ook moeders, die alleen hun zoon opvoeden.

Als gecertificeerd Stiefplan-Coach begeleid ik ook samengestelde gezinnen.

www.souldancer.nl

Het vaderschap is de grootste vreugde en de belangrijkste uitdrukking van liefde waartoe mannen in staat zijn.

Sandra Bolte

Platformlid/Tzolkind kindercoaching

Sandra Bolte is moeder van twee puberzoons en werkt al zo’n 25 jaar in het onderwijs. Sinds 2012 heeft ze een eigen praktijk voor kinder- en jeugdtherapie en kindercoaching.

Daarnaast werkt ze nog twee dagen in de week als leerkracht. Voor alles wat ze doet en biedt gebruikt ze de Mayakalender als inspiratiebron en richtlijn.

“Bij het coachen van kinderen en ouders richt ik me op het bewust maken van wat nu nog heel onbewust is, zodat je keuzevrijheid krijgt en leert hoe je jezelf kunt gaan creëren. Hoe je zelf aan het roer gaat staan in je eigen leven, vanuit een positieve mindset.”

Karin Schreurs

Platformlid/Verloskundige en verloskundig homeopaat

Door de komst van mijn kinderen heb ik een carrière-switch gemaakt en ontdekt hoezeer het beroep van verloskundige mij op het lijf geschreven is.

Sinds mijn afstuderen in 2005 heb ik me als vroede vrouw kunnen ontwikkelen en mijn eigen visie op verloskundige zorg kunnen ontdekken.
Voor mij is persoonlijk contact gedurende de hele periode van wens tot wieg heel belangrijk, en ik ervaar dat hetzelfde geldt voor eigenlijk alle vrouwen en hun partners. Met heel veel passie, geduld, humor en vertrouwen wil ik de verloskundige zorg inhoud geven, met oog voor ieders wensen en grenzen. Daarbij kijk ik graag samen met mensen naar wat de reguliere zorg te bieden heeft en wat er te vinden is in complementaire geneeswijzen. Je kunt stellen dat ik echt vanuit een holistisch perspectief naar mensen kijk omdat naast het lichamelijke en psychische aspect nog zoveel meer pijlers een rol spelen. Naast verloskundige zijn met al zijn “ins en outs” combineer ik mijn zorgverlening graag met homeopathie en ook op het gebied van voeding en leefstijl kan ik ondersteuning bieden.

Childbirth should be a natural event that occasionaaly needs medical help, not a medical event that occasionally happens naturally!

Door mijn bijdrage aan voorbereiding en ondersteuning aan zwangeren en hun partners hoop ik dat aanstaande ouders deze quote onderschrijven.

Tot ziens bij De Bakermat : www.debakermatzutphen.nl

Anja Caers

Platformlid/Baby- en kinderosteopaat

Kampt je baby nog met ongemakjes zoals reflux, krampjes huilbuien? Slaapt je baby, peuter of kleuter slecht en zijn de nachten gebroken? Heel graag help ik je daarbij!

Ze is getrouwd en heeft drie dochters.
Na 20 jaar werken met baby’tjes ontwikkelde ze de online zelfhulpgids ‘Happy Baby Wijzer’.

“Opvoeden gaat niet over ‘goed’ of ‘fout’. Een baby is geen exacte wetenschap.

Elk kindje, elk verhaal, maar ook de draagkracht van elke mama is anders.

Maar hoe beter je je baby begrijpt, hoe makkelijker het wordt te vertrouwen op je moedergevoel.”

Femmie de Jong-Bakker IBCLC

Platformlid/Vrijgevestigd Lactatiekundige IBCLC (zzp) en A-verpleegkundige (zzp)

Voorlichting over borstvoeding in de zwangerschap, begeleiding bij borstvoeding (huisbezoeken), verhuur/verkoop van hulpmiddelen, adviezen over voeding en voedingssupplementen (vitamine D, B12 en Usana), specifiek bij borstvoeding en ook voor de niet-zwangere en voedende mensen.
Cursus borstvoeding bij verloskundigen praktijk Nona, Doetinchem en De Dijk Aalten.
Cursus borstvoeding op maat.
“Essentie van mijn werk voor de eerste 1000 dagen: door goede voeding heeft de baby een optimale zwangerschap; door een natuurlijke geboorte is de start van borstvoeding optimaal, vooral als ouders weten wat ze kunnen verwachten en wat belangrijk is. De hechting komt tijdens de eerste uren na de geboorte tijdens ongestoord huidcontact tot stand en ontwikkelt zich verder mede dankzij de borstvoeding (het drinken aan de borst). Bij dit hele proces kan ik van dienst zijn met voorlichting en begeleiding. Wat maakt de baby duidelijk en hoe kun je daarop inspelen?
Natuurlijk is natuurlijk beter!”

Miriam van Kreij

Platformlid/oprichter Miskraambegeleiding Nederland

Miriam van Kreij leert coaches en verloskundigen hoe ze vrouwen met een miskraam goed kunnen begeleiden.
“Als verloskundige ben je misschien wel het belangrijkst als het hartje niet meer klopt… Elk kind doet ertoe, hoe pril ook.”

Loes Klinge

Platformlid/Arts – Antroposofische zorg voor moeder en kind

Loes Klinge is jeugdarts en antroposofisch arts.

Ze begeleidt vanuit haar antroposofisch consultatiebureau ouders en kinderen van de conceptie totdat de kinderen een jaar of 4-5 zijn. Daarnaast houdt ze consultatief spreekuur voor alle leeftijden. Loes is moeder van 3 dochters.

www.loesklinge.nl

“Voor alles is een tijd”

Marjan de Jong

Platformlid/post partum doula

Marjan de Jong is post partum doula.

Zij zorgt ervoor dat kraamvrouwen de eerste 40 dagen na de bevalling lichamelijk en geestelijk gevoed worden. Aanstaande ouders helpt ze met een plan voor de kraamtijd en met zorg/ondersteuning aan huis in de eerste 6 weken na de bevalling.

http://omarmdekraamtijd.nl/

De eerste 40 dagen tellen voor de volgende 40 jaar

Yvonne Baars

Platformlid/Coach voor ouders, HypnoBirthingdocent en -opleider, hypnotherapeut, energetisch coach, doula, docent babymassage, docent zwangerschapsyoga

Baby’s een zachte landing geven in hun nieuwe leven, dat is de missie van Yvonne Baars.

Ze begeleidt  ouders in de periode van zwangerschap, geboorte en babytijd om hen te helpen bewuste keuzes te maken en vanuit vertrouwen en ontspanning hun kindje te verwelkomen. Yvonne werkt al ruim 20 jaar als coach en sinds 10 jaar met jonge ouders. In haar praktijk ziet ze moeders die heel veel DOEN en alles vooral heel GOED willen doen. Ze willen deze patronen niet doorgeven aan hun kinderen en verlangen er naar meer te genieten van het moederschap. Daarom heeft Yvonne Relaxed Moms opgericht en de VROUW-methode ontwikkeld. Met deze methode helpt zij vrouwen de moeder te zijn die ze graag willen zijn.

“Elke moeder die ik ken is een liefdevolle moeder. Maar de meeste moeders zijn niet relaxed. Ze zijn druk, druk, druk met de dagelijkse bezigheden van gezin en werk, maar schieten er zelf bij in. De TO DO list is veel langer dan de TO BE list. Dat maakt het moederschap zwaar. Het kan echt anders! Doe mee met de gratis Relaxed Mom Challenge en ontdek hoe.” 

Ina Heijnen

Platformlid/Auteur | Bedrijfsdoula

Ina Heijnen is moeder, auteur en Birthlight zwangerschaps- en postnatale yogadocent. Ze noemt zichzelf Bedrijfsdoula.

Ina ondersteunt vrouwen bij het maken van keuzes die bijdragen aan hun welzijn op het werk en daarbuiten.
Over de combinatie zwangerschap, moederschap en werk schreef ze het boek Spuug op je blouse. Lees hier het interview met Ina.

Je moet werken alsof je niet zwanger bent en moeder zijn alsof je niet werkt. We zijn vaak veeleisend en bikkelhard voor onszelf.
Het kan en mag allemaal een stuk prettiger en milder. Ik wens iedere vrouw meer aandacht voor haar eigen welzijn.

www.inaheijnen.nl
www.spuugopjeblouse.nl

Jantine Peters

Jantine Peters

Platformlid/pedagoog en mindfulnesstrainer ‘Mindful met je baby’

Jantine werkt als orthopedagoog, trainer en coach rondom jonge kinderen, zowel met ouders als met professionals werkzaam in de kinderopvang.

www.aandachtgeeftjekracht.nl

“Baby’s hebben onze liefde nodig, onverdeelde aandacht en heel persoonlijke zorg. Op deze manier kunnen zij een gehechtheidsrelatie opbouwen met hun ouder(s) en andere vaste verzorgers. Dat is de basis van veiligheid en vertrouwen, belangrijk voor de rest van hun leven. Daarnaast hebben baby’s respect nodig voor tijd en ruimte op zichzelf, om vrij te bewegen en spelen en zelfstandig hun omgeving te ontdekken. Ook dat is een belangrijke basis voor de persoonlijkheidsontwikkeling.”

Vanuit deze visie werk ik en ondersteun ik ouders en andere verzorgers om ‘mindful’ en liefdevol om te gaan met jonge kinderen en met zichzelf.

Publicaties:

Peters, J.G. (2018). Liefdevol communiceren met jonge kinderen. Opvoeden volgens de Gordonmethode. SWP, Amsterdam.

Helen Janssen, red.(2021). Zelf spelen en ontdekken 0-2 jaar. Geïnspireerd op de visie van Emmi Pikler. www.zelfspelen-ontdekken.nl.

Sandra van der Hooft

Platformlid/Begeleiding na een heftige bevallingservaring of postpartum depressie

Sandra begeleidt en ondersteunt vrouwen bij angst voor de bevalling of na een “negatieve” bevallingservaring.

Samen bewandel je het pad om deze ervaring, traumatische bevalling of niet bestaande “roze wolk”, te verwerken, zodat je hoofd niet meer tolt met negatieve gedachten en somberheid.
Het gebeurde kunnen gaan accepteren en weer ruimte voelen voor positiviteit in je leven.

In één op één gesprekken neemt de stress af en ontwikkel je een frisse blik op wat je hebt meegemaakt. Je kijkt op een nieuwe manier naar jezelf en je ervaringen, en ontdekt hoe je op jouw manier het moederschap kunt omarmen.

Zodat jij weer jezelf kan zijn in je nieuwe rol als moeder. Als partner, en vooral als JOU.

Het moederschap is één van de mooiste avonturen in je leven.
Je verdient het om dit avontuur met vertrouwen en overtuiging van je eigen vermogens aan te gaan

www.sandravanderhooft.com

Jeanette Reitsma

Platformlid/Relatie-coach en Opsteller

Coachingpraktijk Stromen. Relatie-coaching / (Familie-)opstellingen/ Ouderschapsvoorbereiding/ Open en Respectvol Communiceren

70% van de relatieproblemen ontstaat in het eerste levensjaar van het eerste kind!

Als ouders wil je natuurlijk je kindje het allerbeste geven, maar wat is dan het beste?
Dat ben jij als ouder.
Maar hoe combineer je het ouderschap met je eigen leven en werken?
En oh ja, dan is er ook nog je partner … je relatie. Die wil je natuurlijk minstens zo leuk houden als voor je ouderschap.

Wil je weten hoe ik jullie hierbij ondersteun? Lees dan verder op www.coachingstromen.nl

“Samen de liefde bewaren, terwijl je haar doorgeeft?”

Sylvia Verduin

Platformlid/Babytherapeut

Sylvia Verduin werkt als babytherapeut vanuit de pre- en perinatale psychologie in haar eigen praktijk in Scherpenzeel (GLD). Daarnaast geeft zij zwangerschapsyoga en babymassage.

Baby’s zijn vanaf het allereerste begin, preconceptie, bewust en gevoelig. Tijdens de eerste 1000 dagen van het leven, is het mogelijk dat er angst is ontstaan door overweldigende gebeurtenissen. Hierdoor is het mogelijk dat ouders en kind elkaar soms óf even niet begrijpen. “Kon hij/zij maar praten, dan kon hij/zij het maar vertellen”, verzuchten ouders dan. Krampjes, overstrekken, slecht slapen, veel huilen, spugen, snel overprikkelt zijn, moeder geheel opeisen, druk of juist te rustig gedrag zijn o.a. signalen die om hulp vragen. Als babytherapeut werk ik lichaams- en emotiegericht naar aanleiding van de signalen die de baby laat zien over zijn/haar geschiedenis. Dit draagt bij aan een kansrijke start waar elk kind recht op heeft.

‘Van verblinding door angst naar verbinding door de liefde die we allemaal met elkaar delen’.

www.sylviaverduin.nl 

Vonny Nuijten

Platformlid/Zwangerschapshaptonomie en Haptotherapie bij angst-, pijn- en spanningsklachten

Vonny is haptotherapeut en heeft sinds 2007 haar eigen Praktijk Spreng in Arnhem, de stad van de sprengen en beken.

Ieder mens is uniek, authentiek en doet er toe. Dat zijn de uitgangspunten in haar werk.
Haar specialisatie is haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

“Van de liefde komt niets dan liefs.”

Het belangrijkste uitgangspunt in de haptonomie is  contact maken met de baby en het laten voelen dat je er onvoorwaardelijk voor hem/haar bent. Daarnaast is er aandacht voor alle gevoelens en emoties die komen kijken bij zowel de moeder als de partner bij misschien wel de indrukwekkendste gebeurtenis in een mensenleven, namelijk de geboorte van je kind.
Haptotherapie is bij uitstek geschikt bij angst voor de bevalling.

www.sprenghaptonomie.nl

Myrthe van der Veen

Platformlid/Bekkenfysiotherapeut

Myrthe is geregistreerd bekkenfysiotherapeut en algemeen fysiotherapeut. Sinds haar afstuderen in 2009 behandeld ze vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap en bevalling.

Als bekkenfysiotherapeut heeft zij kennis van het uitwendig zicht- en voelbare lichaam en van de binnenkant. De bekkenbodem wordt vaak vergeten maar heeft een enorme invloed op ons welbevinden en de kwaliteit van leven. 

Als een moeder zich fit en in balans voelt, kan zij haar kindje(s) veel meer van zichzelf geven

www.fysieq.nl

Esmarel Gasman

Platformlid/Duurzaam ondernemer, moeder, vrije ziel

Esmarel helpt zoveel mogelijk bewustzijn creëren bij vrouwen die zwanger willen worden of het al zijn.

“Met Dalalou wil ik zoveel mogelijk bewustzijn creëren bij vrouwen die zwanger willen worden of het al zijn, met behulp van natuurlijke pakketten, inspiratieblogs en videos.”

Bewustzijn over hoe belangrijk het is om je door fijne, duurzame, gifvrije, natuurlijke en liefdevolle producten te laten ondersteunen in alle fasen van conceptie tot geboorte en daarna. Bewustzijn over het beschikken van de eigen kracht en autonomie van de zwangere en barende vrouw. Bewustzijn over het belang van voeding tijdens de conceptiefase, de zwangerschap en de eerste 90 dagen voor moeder, partner en baby. En bewustzijn rondom vele andere aanverwante onderwerpen.

https://dalalounatuurlijk.nl/

Joyce Rutgers

Platformlid/Doula

Joyce is doula en zorgprofessional binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie.

Door te ontzorgen en er de hele bevalling bij te blijven levert een doula een mooie bijdrage aan de geboorte van je kindje en de voorbereidingen hierop. Een doula is de ‘plus-factor’, de toegevoegde waarde, die er volledig en alleen voor jou (en eventueel je partner) is, om jou zowel fysiek als mentaal te ondersteunen en in je eigen kracht te zetten. Het doel van een doula is dat jij als ouder eigenaar wordt en bent over je eigen bevalling en dat je vol vertrouwen het avontuur aan durft te gaan.

“Spreekt voor zich dat ik ‘de eerste 1000 dagen’ een zeer warm hart toedraag omdat ik er van overtuigd ben dat een zwangerschap met zo min mogelijk stress en een zachte landing voor een baby op deze aarde bijdraagt aan een goede hechting en veilige binding tussen moeder (ouders) en kind.”

https://doula-joyce.nl/

Isabel Mercedes

Platformlid/Doula/Zwangerschap Bevalling en Postnatale Zorg/Kundalini Yoga

Als Doula kan ik jou en je eventuele partner begeleiden in de periode vóór, tijdens en na de geboorte van je kindje. Zodat jullie samen verzekerd zijn van de best mogelijke start.

“If a Doula were a drug, it would be unethical not to use it” (Dr. John Kennell)

Ik luister graag naar je met liefde. Als doula bied ik fysiek, emotioneel en informatieve ondersteuning gedurende zwangerschap, tijdens en na de bevalling. De ervaring leert dat het om je ontspanning gaat. Samen gaan we op zoek naar dat wat je geest en lichaam nodig hebben om je te onstapnnen. Daarvoor zal ik al mijn kennis gebruiken om je te ondersteunen met o.a. ontspanning en pijnverlichting technieken.

https://douladaluz.nl

Irma Kool

Platformlid/Levenscoach/Transformatie en verloskundig life coach/Echoscopiste/Verloskundige n.p.

Als levenscoach ben ik er voor iedereen, al ben ik gespecialiseerd in belevenissen en ervaringen rondom zwangerschap en geboorte.

“Al wat is, is energie”

Als we ons dit bewust zijn en weten dat juist het hele jonge mensje, het nieuwe leven, nog heel open staat, dan is het begrijpelijke dat de 1e 1000 dagen van invloed zijn op de rest van ons leven, en dus super belangrijk zijn, immers de imprint vindt dan plaats.

Geboorte geven, een kindje krijgen, is een life-event die grote impact heeft op je leven. En dat kan al beginnen bij de kinderwens. Het kan zijn dat je als aanstaande of kersverse ouder aspecten in jezelf tegenkomt die je niet zo herkent, of die vroeger goed werkten maar nu niet meer. Je zit niet lekker in je vel en je begrijpt niet waarom dat zo is. Een levenscoach kan je daarbij helpen! Door mijn ervaringen als verloskundige en moeder weet ik wat er speelt en begrijp waar je tegen aan kunt lopen. Als coach begeleid ik je in jouw proces, ik help je onbewuste aspecten of onverwerkte ervaringen te zien en deze te verwerken, te transformeren. Hierbij werken we energetisch op alle bestaanslagen waarin we doorgronden om te kunnen ontwortelen. Door te werken aan jezelf doe je jezelf een kado en doe je je (toekomstige) kind een enorm plezier, immers kinderen nemen namelijk veel van hun ouders over.

https://irmakool.nl

Deborah Puijk

Platformlid/Geboortefotograaf

Als geboortefotograaf leg ik graag deze bijzondere gebeurtenis vast.

Ik ben aanwezig vanaf (ongeveer) 5 cm ontsluiting tot ongeveer twee uur nadat jullie kindje geboren is. Ik werk enkel met natuurlijk licht. Omdat ik het erg belangrijk vind dat het klikt maak ik eerst (geheel vrijblijvend) kennis met jullie. Hierin bespreken wij jullie wensen en deze zal ik altijd respecteren. Naast geboortefotograaf ben ik werkzaam in de strafrechtketen en woon ik met mijn man, twee jongens (6 en 2 jaar) en twee honden op een woonboerderij in Vorden. Ik ben enthousiast, betrokken en authentiek.

http://www.puijkfotografie.com

Download hier ons totaaloverzicht van aangesloten zorgprofessionals Deelnemers platform 2021/2022 (PDF bestand).