Online Platformavond

Woensdag 29 mei

Geboorte Imprints en het effect van de Geboorte Reset Methode

De platformavonden van de Geboortenis zijn een mooie gelegenheid om kennis te maken met elkaar/elkaars werk en om ervaringen uit te wisselen. Je bent van harte welkom bij een warm samenzijn waarin je gezien, gehoord en gewaardeerd wordt om wie je bent.

Tijdens deze avond maken we kennis met het werk van platformlid Randy Schmidt van het Nucleus College.

Geboorte Imprints hebben grote impact op je hele leven. Zo hebben ze vaak bepaald welk werk je gaat doen. Of hoe je tegen een komende zwangerschap aankijkt, welk vertrouwen je in je eigen lichaam hebt. Geboorte Imprints hebben ook invloed op hoe makkelijk of lastig je kunt verbinden. We bespreken de impact van een nare bevalling en waarom je die Imprint kan wijzigen met Geboorte Reset. We zullen een stukje ervaren van hoe ons geheugen werkt en hoe dat gebruikt wordt bij Geboorte Reset. Het is een begin van een inspirerende kijk en begrip over waarom we zijn wie we zijn (geworden).

Het effect van Reset zal je misschien verbazen en je doen verlangen dit ook te kunnen toepassen in je werk (en voor jezelf en je gezin uiteraard!).

Het Nucleus college heeft een groot aanbod van workshops en trainingen.

Over Randy

“Mijn ervaringen met meer dan 20 jaar in het helpen verwerken van trauma zijn verwerkt in de Natural Reset Therapy. Daardoor kan ik je op een milde en directe manier helpen trauma grondig te verwerken. Sinds 2012 heb ik mij gespecialiseerd in bevalling en prenataal trauma. Dat gaat op dezelfde milde, empathische wijze. Omdat de geboorte een grote impact heeft, heeft resetten van een niet leuke bevalling veel positieve impact. Op zowel de moeder als haar kind en partner.”

Praktisch

Datum: Woensdagavond 29 mei
Tijd:
19:30-21:30u.

Locatie: online (zoommeeting)

Bijdrage
Gratis voor leden van het Geboorteplatform
€ 7,50 voor niet-leden

JE BENT VAN HARTE WELKOM!

Heb je nog vragen over de Online Platformavond op 29-05-2024?

6 + 10 =