Childbirth and the Future of Homo sapiens

Michel Odent

Voor wie?

Voor Verloskundigen, Gynaecologen, Huisartsen en Kraamverzorgenden.
Voor eenieder met een brede interesse in de toekomst van de menselijke soort en hoe onze geboortezorg hier impact op heeft..

Childbirth and the future of Homo Sapiens

Door Michel Odent

Meld je aan en ontvang direct toegang tot de online training. De online video training bestaat uit 3 delen. Kosten €12,97 incl. btw

Wat leer je in de online training ‘Childbirth and the Future of Homo Sapiens’

Michel Odent deelt uit zijn schatkist aan ervaring. Sinds de jaren 70 van de vorige eeuw heeft hij zich bezig gehouden met de fysiologie van zwangerschap, geboorte en hechting. Hij benoemt de grootste struikelblokken en uitdagingen van deze tijd, alsmede de richting waarin wij oplossingen en kansen kunnen vinden voor een gezonde toekomst van de mensheid.

 

Door wie wordt de training gegeven?

Dr. Michel Odent (1930, Frankrijk) is ‚L’Eminence grise’ van de Gynaecologie. Al sinds de 70-er jaren een veel gevraagd spreker, onderzoeker, en voorvechter van een ‚humane benadering’ van de fysiologie van geboorte. Hij deelt met ons zijn inzichten gebaseerd op 60 jaar ervaring als gynaecoloog, onderzoeker en schrijver.
Hij schreef zo’n 15 boeken die in 23 talen verschenen zijn.
Zijn laatste boek heet Childbirth and the Future of Homo Sapiens.
Hij was in de jaren 70 de oprichter van de “Primal Health Research Database”.

Michel’s website

Wat krijg je in deze online video training ?

Tijdens de internationale Conferentie ‘Born to Be’ die Stichting de Geboortenis organiseerde in 2017 was Michel Odent gastspreker. Gedurende het symposium en de daar op volgende dag sprak hij over zijn visie op geboorte en gezondheid.

In deze videotraining delen we de opnames van de ‘Live training’. In 3 delen krijg je inzicht in de belangrijkste onderwerpen die Michel Odent met het publiek besprak, alsmede zijn antwoorden op vragen die vanuit het publiek werden gesteld.

Childbirth and the future of Homo Sapiens

Door Michel Odent

Meld je aan en ontvang direct toegang tot de online training. De online video training bestaat uit 3 delen. Kosten €12,97 incl. btw