Mama & Baby yoga

Mama & Baby Yoga is een combinatie van yoga en massage voor de Baby en postnatale yoga voor Mama.
Deze cursus is geschikt voor moeders met een baby vanaf ongeveer zes weken (8 weken bij keizersnede) tot 10 maanden.

De Baby
We starten de lessen met zachte massage en eenvoudige yoga voor de baby. Hierbij houden we rekening met de behoeftes van het kindje en leren we haar/zijn lichaamstaal observeren en non-verbaal te communiceren. Massage en yoga helpen de baby spanningen los te laten in het lichaam waardoor hij/zij beter drinkt, slaapt en zich ontwikkelt.

De Moeder
Nadat er uitgebreid geknuffeld, gezongen, gevoed en verschoond is, zijn de moeders aan de beurt! De baby’s kunnen kijken, slapen of gezellig mee doen terwijl mama dichtbij is. Postnatale yoga is er op gericht om het lichaam weer sterker en soepeler te maken. Vooral de bekkenbodem en buikspieren worden onder de loep genomen.
In een ontspannen sfeer geven we aandacht aan goede ademhaling, rust en hernieuwde energie. Tijdens de oefeningen worden variaties aangeboden waarbij je jouw kindje op een speelse manier kunt betrekken.

Samen ontspannen

Door samen te bewegen en te ontspannen versterk je de emotionele band met je baby wat ten goede komt aan veilige hechting.

De lessen worden gegeven in een ontspannen sfeer en er is altijd ruimte om je baby te voeden, troosten en verzorgen. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen en behoeften.

Verder zijn er veel tips rondom baby’s eerste jaar en aandacht voor draagtechnieken etc., het ontmoeten van andere moeders en baby’s, gezellig thee drinken en delen van lief en leed.

Kosten:
€ 75,- per 5 lessen van 1,5 uur

Tijdstip:
Op maandag ochtenden van 11.00 tot 12.30 uur.

Locatie:
Praktijk Linnaea
Bosrand 39, Leesten-Oost, Zutphen

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: