kinderwens

Zwanger worden

Soms gaat zwanger worden wat minder makkelijk dan je had gehoopt. Uit onderzoek blijkt dat stress en een tekort aan vitaliteit een belangrijke rol spelen bij onvruchtbaarheid zonder medisch aanwijsbare oorzaak.

“Durven verlangen is een eerste stap naar realisatie van je droom. Daarvoor is moed en vertrouwen nodig.”

Zorgvuldige begeleiding gedurende de periode dat jullie zwanger proberen te worden kan veel vragen beantwoorden en vermindert stress.

Binnen De Geboortenis zijn verschillende vormen van begeleiding bij een kinderwens mogelijk.

Hieronder staan onze producten, cursussen en behandelingen. Tevens is er in onze blog veel nuttige informatie en artikelen te vinden.

 

onze diensten

Kinderwens-counseling

Door Minna Sangi

Tijdens de counseling rond het thema ‘onvervulde kinderwens’ bieden wij psychologische ondersteuning op maat.

Acupunctuur en Coaching bij Kinderwens

Door Nienke Stoop

Wil jij via de natuurlijke weg zwanger worden en je kindje een optimale start bieden, begin dan bij de gezondheid van je eigen lichaam en dat van je partner. Samen staan jullie aan de basis van de lange termijn gezondheid van jullie kindje. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Bij een IVF-traject kan acupunctuur extra ondersteuning bieden en de kans op het slagen van de IVF-behandeling verdubbelen.

Online Training Vitaal en Vruchtbaar

Door Nienke Stoop

Wil jij dat de kans om op natuurlijke wijze, gezond zwanger te worden toeneemt?
Wil jij je kindje een krachtige start bieden?
Al van begin af aan in contact staan met jullie kindje en hier op afgestemd kunnen zijn?
Wil je leren werken met de bijzondere vermogens van je lichaam en geest zodat je vitaal én vruchtbaar in het leven staat?

 

Onze cursussen

In de periode van ‘zwanger worden’, zoek je misschien cursussen die je hiermee kunnen helpen, hieronder vind je onze selectie cursussen.

Ademtherapie

Ademtherapie is zeer geschikt als ondersteuning bij verschillende herstelprocessesen.

Thaise Yoga Massage

Thaise Yoga Massage combineert Chinese acupressuur, Indiase yoga en Ayurveda en werkt op energetisch en fysiek niveau diep door.

Vitaliteitsyoga

Yoga speciaal gericht op de vitaliteit.

Blog

Placenta’s, Stamcellen en de Lotusbevalling.

Na het laatste artikel dat ik schreef over de kracht en unieke eigenschappen van de placenta en het belang van laat afnavelen, kregen we regelmatig vragen over het hoe en waarom van een Lotusbevalling. In dit artikel wil ik dieper ingaan op het belang van...

Lees meer

Zorgprofessionals

Miriam van Kreij

Miriam van Kreij is de oprichter van Miskraambegeleiding Nederland. Ze leert coaches en geboorteprofessionals hoe ze vrouwen met een miskraam goed kunnen begeleiden en staat ouders bij die een kind hebben verloren. Ze is zelf ook moeder, van twee kinderen....

Lees meer

Nienke Stoop

Nienke Stoop is arts en acupuncturist, maar heeft ook haar eigen bedrijf de Lotus Coach. Ze is getrouwd en heeft drie zoons. De geboorte van haar jongste leidde er uiteindelijk toe dat ze zich is gaan richten op stellen met een kinderwens, zwangeren en...

Lees meer

Minna Sangi

Minna Sangi is Kinderwenscounselor en  Zwangerschapsyoga Docent. Daarnaast is ze voorzitter van Stichting de Geboortenis. Wat doe je, en voor wie doe je dat? Ik werk als energetische counselor (dat is psychosociale, psychomotorische en intuïtieve​...

Lees meer

Schrijf je in voor De Geboortenis Nieuwsbrief en 

blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Pin It on Pinterest

Shares
Share This