Voor de zorgprofessional

Vanuit De Geboortenis vinden we het belangrijk om zorg op maat te bieden. Iedere wens, iedere situatie en ieder persoon zijn tenslotte uniek. De integrale begeleiding binnen de Geboortenis zorgt ervoor dat zwangere vrouwen optimaal worden ondersteund, en dat baby’s de best mogelijke start krijgen vanuit een veilige, rustgevende omgeving.

Als zorgverlener in de geboortezorg is er voor jou een belangrijke rol weggelegd. Als zorgverlener en begeleider heb je vaak directe invloed op hoe de zwangere vrouw of (wens)ouder zich voelt, en hoe zij naar het verloop van haar situatie kijkt. Jouw rol is die van behandelaar, maar ook die van adviseur, vraagbaak en steunpunt. Daarom is het belangrijk dat jij vol vertrouwen je vak uitoefent, en alle ruimte krijgt voor intervisie en (bij)scholing.

De Geboortenis draagt graag bij aan professionele én persoonlijke ontwikkeling van zorgprofessionals. Wij organiseren events en symposia waar je niet alleen kennis opdoet, maar waar ook gelegenheid is voor open dialoog. Daarnaast zijn zorgprofessionals van harte welkom om bij te dragen aan de kennisontwikkeling, in de vorm van het schrijven van artikelen voor ons platform.

Voor professionals in de geboortezorg is er het Geboorteplatform. Dit platform is gericht op het delen van kennis en inspiratie op het gebied van geboorte én ondernemen. Door middel van intervisie en het uitwisselen van kennis en kunde, verkennen we de vele bijzondere mogelijkheden binnen de begeleiding van zwangere vrouwen.

Hieronder vind je meer informatie over het Geboorteplatform, dat graag nieuwe leden verwelkomt. Daarnaast kun je hier zorgprofessionals vinden, en lees je verder over events en bijscholingsmogelijkheden.

Ons aanbod voor de zorgprofessional

Geboorteplatform

Over het Geboorteplatform: wie zijn we, wat doen we, hoe word je lid, etc.

Onze zorgprofessionals

Hier vind je een overzicht van alle zorgprofessionals die bij ons zijn aangesloten.

Agenda

Geïnteresseerd in (bij)scholing of interessante evenementen binnen jouw vakgebied? Kijk in de agenda voor de aankomende bijeenkomsten die we organiseren in jouw vakgebied.