Geboortenis HappYning

Vrijdag 17 maart 2023
Vanaf 16:00 uur
het Koelhuis, Zutphen

Op vrijdag 17 maart houden we de VoorjaarshappYning met een gezellige borrel en maaltijd in het Koelhuis in Zutphen.

De HappYning wordt twee keer per jaar door de Geboortenis georganiseerd en is een bijeenkomst voor platformleden en geïnteresseerden om kennis en ervaringen uit te wisselen, te netwerken, maar vooral ook om ons te laven aan het samenzijn met mede “Birthkeepers”.
Zo leren we elkaar steeds beter kennen en bouwen vertrouwen op als basis om samen te werken en eventueel cliënten naar elkaar door te verwijzen.
Voor geïnteresseerden een warme gelegenheid voor een eerste kennismaking met het geboorteplatform.

Tijdens de borrel deelt Liselot Wessel ervaringen vanuit haar praktijk de Springboon.
Liselot is kind- en gezinscoach en ziet vaak een duidelijk verband tussen ervaringen van het kind in de 1ste 1000 dagen en de gevolgen daarvan op latere leeftijd.

Zelf schrijft zij:
„Ik spring in de bres voor kinderen waarvan hun geboorteavontuur is vergeten. Terwijl ze in hun gedrag laten zien dat ze het zelf nog niet zijn vergeten. Ze waren er bij toen ze geboren werden en de herinnering eraan is opgeslagen in al hun cellen. Bij een zachte landing, een warme, liefdevolle en probleemloze geboorte sla je rust en vertrouwen op in je systeem.
Zo sla je pijn, stress, angst en onrust op in je hele systeem als er avonturen plaatsvonden toen je werd geboren.

Door mijn kennis van de langdurige effecten van een avontuurlijke geboorte op de algehele ontwikkeling van kinderen, te kunnen delen met kind en ouders ontstaat er rust. De kinderen voelen zich eindelijk begrepen, gezien en gehoord. En de ouders worden gezien in wat dat geboorteavontuur met hén heeft gedaan. Vaak zit er schuldgevoel en angst en dat voedt meestal niet zo lekker op.
Wat je eenmaal weet, kun je nooit niet meer weten. Dus verandert, voor iedereen die te maken heeft met kinderen, voorgoed hun kijk op gedrag van kinderen waarvan het geboren worden een live event was.”

Meer info op https://springboon.nl/. Kind- en gezinscoaching – Om je kind wérkelijk te zien.

Meld je aan voor de HappYning

Tijd: Borrel 16.00 uur; Maaltijd 18.00 uur
Locatie:
Het Koelhuis, Coenensparkstraat 1 in Zutphen
Kosten borrel en maaltijd incl 4 drankjes
Leden: € 39
Niet-leden: € 49

Je bent van harte welkom!

Graag vóór donderdag 16 maart aanmelden.

Heb je nog vragen over de HappYning?

5 + 7 =