GeboortePlatform

Geboorteplatform

Het Geboorteplatform Zutphen, bestaat uit een groep zorgverleners die vijf keer per jaar bij elkaar komt. Dit platform staat open voor nieuwe deelnemers. Leden van het platform onderschrijven de visie en missie van de Geboortenis en de ‘Code of Agreement’ van samenwerking binnen het platform.

Wij faciliteren intervisie, uitwisseling van kennis en kunde, en vergroten de zichtbaarheid van het potentieel aan bijzondere begeleiding voor zwangeren dat binnen ons netwerk voor handen is.
We creëren een bedding waarin zorgprofessionals en (aanstaande) ouders zich veilig, welkom en gezien voelen. Waarin we onszelf en de ander ondersteunen om zijn/haar unieke pad in dit leven te bewandelen.
Samenwerken om empathische 1ste 1000 dagen zorg vorm te geven en door te laten dringen tot zoveel mogelijk zorgprofessionals en de organisaties waarin zij werkzaam zijn.

We komen regelmatig online of live bij elkaar. Twee keer per jaar wordt het intervisie event De HappYning georganiseerd door platformleden. 

Lidmaatschap Basis

Dit lidmaatschap houdt in deelname aan de platformavonden, korting op de HappYning en sommige events, vermelding in het algemene overzicht van leden op de website. Je vermeldt het logo van de Geboortenis op je website als je een website hebt.

Lidmaatschap Basis Plus

Dit lidmaatschap houdt alles in dat bij het Basis lidmaatschap hoort. Daarnaast krijg je een vermelding op de website met foto, korte bio en link naar je eigen website.

Lidmaatschap Basis Pro

Dit lidmaatschap houdt alles in dat bij Basis Plus hoort.
Daarnaast komt een Blog interview met een redacteur die aan de hand van een aantal vragen jouw persoonlijke verhaal helpt te vertellen en een beeld schetst van waar je voor staat en wat jouw aanbod inhoudt, incl. een link naar je eigen aanbod op onze site of op je eigen website.
Neem voor meer informatie contact op met Christine Derksen

Download HIER onze Code of Agreement.

Voor een overzicht van de deelnemende zorgprofessionals:

DEELNEMERS Platform 2024