Optimale zorg in de eerste 1000 dagen

Hoe draag jij hier aan bij?

Stel.. vrouwen, mannen en kinderen vinden een warm welkom op een mooie, groene plek waar alle zorg rond de eerste 1000 dagen van het nieuwe leven samenkomt onder 1 dak.

Waar (Geboorte) zorgprofessionals bijscholing en inspirerende trainingen kunnen volgen en zich verder bekwamen in holistische zorg voor moeder, vader en kind.

Word Vriend van de Geboortenis
Draag bij aan een kansrijke start in de eerste 1000 dagen en doe een vrijblijvende, eenmalige donatie [bedrag vrij in te vullen in de witte balk] 

Bedrag

Word vriend van de Geboortenis [jaarlijkse gift]

Wissen

Waarom is de zorg in de eerste 1000 dagen zo belangrijk?

 

Een duurzame samenleving begint voor ons bij duurzame gezondheid vanaf het allereerste begin. De start daarvan ligt bij de gezondheid van aanstaande ouders, en in de eerste 1000 dagen van het leven van een kind. Een gezonde start in die eerste 1000 dagen leidt tot een kansrijke start. Daarin speelt een ‘Healing Environment’ een belangrijke rol.

Een omgeving die het welzijn van moeder, kind en vader gedurende de zwangerschap en bevalling vergroot ondersteunt het proces van optimale hechting tussen ouders en kind na de geboorte en in de eerste 1000 dagen.
Die veilige hechting vormt het fundament van een veilige, liefdevolle en daarmee duurzame samenleving.

Download HIER het projectplan Centrum Eerste 1000 dagen Zutphen (PDF)

It takes a village to raise a child.

Afrikaans gezegde

Draag bij aan een duurzame start voor de Geboortenis

Je kunt vandaag een verschil maken voor toekomstige generaties. Door deel te nemen en bij te dragen aan de realisatie van het Ecologisch Geboortethuis en Centre of Expertise ‘Eerste 1000 dagen’, Geboortenis Zutphen.

• Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op social Media (FB, LinkedIn, Instagram), like en deel onze berichten met vrienden

• Geef een machtiging af voor een (periodieke) gift, maak een donatie via de shop of doe een eenmalige donatie via de donatie mogelijkheid hieronder. Stichting de Geboortenis heeft een ANBI status, hierdoor is jouw gift belasting aftrekbaar!

Word lid van het Geboortenis  Platform voor (Geboorte) zorgprofessionals

• Verbind je tijd, expertise en enthousiasme voor dit initiatief met het dynamische ‘Bouwteam Geboortenis Zutphen

• Investeer in de aankoop van grond, de bouw en de ontwikkeling van het eerste Ecologische Geboortethuis in Nederland en Europa: Geboortenis Zutphen

Word Vriend van de Geboortenis
Draag bij aan een kansrijke start in de eerste 1000 dagen en doe een vrijblijvende, eenmalige donatie [bedrag vrij in te vullen in de witte balk] 

Bedrag

Word vriend van de Geboortenis [jaarlijkse gift]

Wissen

Doel van Stichting de Geboortenis

 

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van integrale zorg voor aanstaande ouders en hun kinderen van pre-conceptie tot het derde levensjaar.
Zorgdragen voor een inspirerend aanbod aan bijscholingen voor (Geboorte) zorgprofessionals die zich verder willen bekwamen in holistische zorg voor moeder, kind en gezin.
De realisatie van ‘Geboortenis Zutphen’, het eerste ecologische en zelfvoorzienende Geboortethuis en ‘Centre of Expertise eerste 1000 dagen’ van Nederland en Europa.

Wie zijn wij?

Stichting de Geboortenis  is een Zutphens initiatief van Moeders die ook Geboortezorg-professional zijn.
Wij ondersteunen je vanaf het moment dat je een kinderwens hebt totdat je kindje 3 jaar oud is.
Onze missie is dat iedere zwangere zich welkom voelt zoals zij is. Dat zij vanuit innerlijke kracht en liefde de regie kan voeren tijdens haar zwangerschap en bevalling. Dat jullie kindje een ‘zachte landing’ krijgt in de eerste 1000 dagen van zijn of haar leven.

Geboortenis Zutphen: de plek waar in veiligheid, vertrouwen en vreugde het nieuwe leven een warm welkom krijgt.

Lees hier meer over de intiatiefneemsters en Stichting de Geboortenis.

Contactformulier eerste 1000 dagen