The moment a child is born, the mother is also born. She never existed before. The woman existed, but the mother, never. A mother is something absolutely new.

– Rajneesh

Omdat het morgen moederdag is en we vanuit Stichting De Geboortenis de kracht van iedere moeder willen vieren hebben we een prachtige serie bevallingsfoto’s voor jullie geselecteerd. Er is namelijk geen ander moment in ons leven waarop we het meest krachtig en tegelijk meest kwetsbaar zijn dan op het moment waarop wij zelf moeder worden. Alleen dat al is iets om trots op te zijn. Wat wij geweldig vinden aan moeders:

Haar moed en bereidheid om zichzelf over te geven!

Overgave bevallen in bad (2)

Overgave

article-2475672-18F66AB700000578-299_634x422

Hoe kan je als geboortezorgverlener de moeder nog meer ondersteunen in haar kracht? Kom ook naar het symposium ‘Mens Worden, Mens Zijn’ en draag jouw steentje bij.

 

De liefde waarmee zij haar baby aanpakt!

bevallen in bad moeder pakt babyfamiliegeluk moeder pakt zelf baby

Gezichtsuitdrukking moeder pakt zelf baby

 

De blijdschap en overwinning op haar gezicht!

gezichtsuitdrukking moeder (2)

Gezichtsuitdrukking moeder (10)Gezichtsuitdrukking moeder (11)

Lieve en krachtige moeders, wees trots op jezelf! We wensen jullie een heel mooie moederdag morgen.

Auteur: Stichting De Geboortenis

Auteur: Stichting De Geboortenis

Stichting De Geboortenis in Zutphen is er voor alle zwangeren en (wens)ouders. Het Geboorteplatform biedt de zorgprofessional toegang tot informatie over symposia, lezingen, [bij]scholing en andere belangrijke evenementen voor professionals in de geboortezorg. De Geboortenis werkt aan de realisatie van een ecologisch geboortehuis in Zutphen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontvang als eerste het nieuws over nieuwe trainingen, blogartikelen en bijeenkomsten.

Newsletter Form (#1)