Ze is misschien wel de meest geschilderde, gefotografeerde en gebeeldhouwde moeder in de kunst: Madonna. De klassieke moeder met haar kind, werd vereeuwigd door MotherOfInnocenceduizenden beroemde of onbekende kunstenaars.

Maar wáár is de vader en zijn kind?

Duizenden mannen worden wereldwijd per dag vader. Maar zij worden zelden zo intensief vereeuwigd. Tot nu! Want rond de grote foto-expositie BIRTH DAY in Zutphen, wordt de fotowedstrijd ‘MANdonna’s’ georganiseerd.

Professionele- en amateurfotografen werden uitgenodigd foto’s van vaders en hun baby in te sturen. Gek, grappig, ontroerend of indrukwekkend, de deskundige jury bestaande uit Lieve Blancquaert, Pascale Drent, Karin van Mierlo en Daphne van Meerdink Veldboom hebben de 10 genomineerden bekend gemaakt.

Hier de 10 genomineerde mooiste MANdonna’s:

Sanne IMG_3331

MANdonna Sanne

 

 

Nicolaas Porter

MANdonna Nicolaas Porter

 

Welkom op mijn Netvlies

MANdonna Welkom op mijn Netvlies

 

Melissa Jacobs

MANdonna Melissa Jacobs

Magriet de Kan

MANdonna Magriet de Kan

VI-Photography

MANdonna VI-Photography

Heleen Wiering

MANdonna Heleen Wiering

Franz

MANdonna Franz

Els den Dunnen

MANdonna Els den Dunnen

Andy de Witte

MANdonna Andy de Witte

De winnaar van de fotowedstrijd zal Lieve Blancquaert persoonlijk bekendmaken tijdens de lezing op 5 juni te Zutphen.

Voor wie Lieve tevens graag wil ontmoeten, ze komt nog eenmalig naar Zutphen voor een lezing en een masterclass fotografie op 5 en 6 juni! 

En specifiek voor de (as) vaders onder ons, we hebben op vaderdag een heel speciale dag voor jullie georganiseerd “Expeditie Vaderschap” met Jeroen de Jong van de Praktijkvader.

 

 

 

Auteur: Stichting De Geboortenis

Auteur: Stichting De Geboortenis

Stichting De Geboortenis in Zutphen is er voor alle zwangeren en (wens)ouders. Het Geboorteplatform biedt de zorgprofessional toegang tot informatie over symposia, lezingen, [bij]scholing en andere belangrijke evenementen voor professionals in de geboortezorg. De Geboortenis werkt aan de realisatie van een ecologisch geboortehuis in Zutphen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontvang als eerste het nieuws over nieuwe trainingen, blogartikelen en bijeenkomsten.

Newsletter Form (#1)