Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
27,50

Welkom

Hartelijk welkom bij Vitaal Zwanger. Met dit voorlichtingsprogramma willen we je helpen om samen met je partner meer te ontdekken over wat jullie kan helpen om de zwangerschap en de geboorte van jullie kindje met vertrouwen, plezier en energie te kunnen beleven.

In de verschillende modules reiken we je informatie aan, korte oefeningen, uitgebreidere blogs en korte filmpjes waarin experts en andere moeders aan het woord komen over zwanger zijn, bevallen, kraamtijd en ouderschap.

Wij hopen dat de informatie in dit programma jullie zal helpen bij het maken van geïnformeerde  keuzes die voor jullie en je kindje belangrijk zijn.

Dit programma is géén cursus, maar meer een ‘voorlichtingsmarkt’ waarin je verschillende onderwerpen kunt bezoeken, en naar gelang je voorkeur en interesse vervolgens in ons netwerk of in je eigen omgeving op zoek kunt gaan naar cursussen of persoonlijke begeleiding die past bij wat jullie eventueel verder nodig hebben.

De informatie in dit programma is een aanvulling op de bestaande informatie die je op de website van je vroedvrouwenpraktijk kunt vinden, en op landelijke informatie punten.

De inhoud van dit programma is tot stand gekomen door de samenwerking met Gemeente Doesburg en Platformleden van Stichting de Geboortenis. Het is een bundeling van kennis uit de reguliere en aanvullende zorg, met als doel het bieden van een Holistisch beeld van zwangerschap en geboorte, waarbij naast aandacht voor fysieke gezondheid ook informatie en praktische oefeningen aangeboden worden op het gebied van mentale, emotionele, sociale en spirituele behoeften van zwangeren en hun partners.

Wij wensen jullie heel veel plezier, geluk en gezondheid, en voor jullie baby de mooiste start die we samen mogelijk kunnen maken.

Training Inhoud

Uitklappen
Module inhoud
0% voltooid 0/1 stappen