Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
97,00

Welkom!

Dank je wel dat je JA hebt gezegd tegen samen Vitaal en Vruchtbaar zijn.

De basis van de gezondheid van het kindje dat jullie wensen begint bij deze JA.
Want de gezondheid van aanstaande ouders nog voor dat zij zwanger worden is bepalend voor de lange termijn gezondheid van hun kindje. Hoe bijzonder is dat?!

In dit programma neem ik je mee op een reis door de fasen van de vrouwelijke cyclus. We besteden veel aandacht aan het lichaam; Wat is Wat? Hoe werkt het? Welke bouwstoffen heeft jullie lichaam nodig om vitaal en vruchtbaar te zijn.
Maar we kijken ook naar de Mind, want hoe beïnvloeden jullie gedachten en overtuigingen je vitaliteit en vruchtbaarheid? En hoe kun je leren hier zelf invloed op uit te oefenen?
Ten derde is daar Spirit; je lichaam is geen machine, je geest is geen computer, want jij hebt Bewustzijn.

Bewustzijn is wat ons als mens onderscheidt van machines en computers. Bewustzijn maakt het mogelijk dat je dingen kunt voelen en hierop kunt reflecteren. Dat je na kunt denken over een vraagstuk, en je in kunt leven in mogelijke oorzaken en scenario’s. En dat je toegang kunt krijgen tot je Intuïtie, dat bijzondere instrument dat het mogelijk maakt om complexe problemen op te lossen, situaties aan te voelen en elkaar nog beter te kunnen begrijpen.

Intuïtie is ook een belangrijk instrument als het gaat om jullie kinderwens. Met het ontwikkelen van jouw intuïtie ga je de subtiele signalen van je lichaam en geest leren lezen, waardoor je vertrouwen in jezelf en je lichaam toeneemt. Dat vertrouwen is een belangrijke schakel bij het doorbreken van belemmerende patronen die jullie vruchtbaarheid blokkeren.

Zo groeit jullie vermogen om vanuit ontspanning te ontvangen en komt de vervulling van jullie kinderwens dichterbij.

Komende weken ga ik je ondersteunen in het klaarmaken van lichaam, geest en intuïtie voor de komst van een kindje. Ik verheug me op een mooie samenwerking!

Mocht je in dit proces tegen iets aanlopen, vragen hebben, iets niet begrijpen of op een andere manier behoefte hebben aan ondersteuning? Mail mij je vragen of plaats deze in onze geheime Facebook Groep als je vermoedt dat ook andere deelnemers iets kunnen hebben aan het antwoord op jouw vraag.

Je vraag wordt in vertrouwen behandeld en zo snel mogelijk beantwoordt.

Dank je wel voor je vertrouwen! Ik zie er naar uit je spoedig te ontmoeten tijdens een van de FB Live Calls.

Liefs,

Nienke Stoop