Acupunctuur en Holistische Healthcheck bij een langdurige kinderwens

Soms gaat zwanger worden wat minder makkelijk dan je had gehoopt. Uit onderzoek blijkt dat stress een belangrijke rol speelt bij onvruchtbaarheid zonder fysieke oorzaak. Zorgvuldige begeleiding gedurende de periode dat jullie zwanger proberen te worden kan veel vragen beantwoorden en vermindert stress. Door vanuit een holistische visie te kijken naar de mogelijke oorzaken van onbegrepen onvruchtbaarheid kunnen nieuwe inzichten ontstaan en een gezonde natuurlijke zwangerschap alsnog spontaan tot stand komen.
Acupunctuur versterkt de vitaliteit van het lichaam en brengt geestelijke rust en ontspanning waardoor de kans op slagen van je vruchtbaarheidsbehandeling toeneemt. Holistische diagnostiek en behandeling speelt in mijn praktijk een belangrijke rol.

Acupunctuur ter ondersteuning van bij een IVF-behandeling
Bij een IVF traject kan acupunctuur extra ondersteuning bieden en de kans op het slagen van de IVF-behandeling verdubbelen, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Voor het beste resultaat is het raadzaam om drie maanden voor de IVF-behandeling te starten met begeleiding middels acupunctuur.

Kosten:
Eerste consult Acupunctuur € 125 
Intake Fertiliteit voor 2 personen €197

Consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar.

Locatie:
Praktijk Lotus Coach & Consult

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: