Als aanstaande vader wordt er vaak veel van je verwacht. Wat die verwachtingen zijn, van je vrouw, van de zorgverlener en ook belangrijk van jezelf wordt vaak niet uitgesproken.

Help mijn vrouw bevalt!

Een bevalling is onvoorspelbaar, fijn is dus als je weet wat de punten zijn die echt van belang zijn. Dus wat moet je dan doen tijdens de bevalling?

Om je een beetje te inspireren hebben we een korte samenvatting gemaakt van de 8 do’s tijdens de bevalling. We raden je aan om deze van te voren door te lopen met je partner en hem uit te printen, eventueel aan te vullen of naar wens aan te passen en mee te nemen naar de bevalling!

8 Do's vaders bevalling

Wil je meer zicht op de wensen van je partner? Het maken van een geboorteplan kan daarbij helpen. Hier kan je daar meer over lezen.

Jouw mening telt en delen graag!

Heb je hier wat aan, heeft het je geholpen of heb je nog vragen of aanvullingen. We horen het graag! Laat vooral je reactie achter!

Auteur: Stichting De Geboortenis

Auteur: Stichting De Geboortenis

Stichting De Geboortenis in Zutphen is er voor alle zwangeren en (wens)ouders. Het Geboorteplatform biedt de zorgprofessional toegang tot informatie over symposia, lezingen, [bij]scholing en andere belangrijke evenementen voor professionals in de geboortezorg. De Geboortenis werkt aan de realisatie van een ecologisch geboortehuis in Zutphen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontvang als eerste het nieuws over nieuwe trainingen, blogartikelen en bijeenkomsten.