Als aanstaande vader wordt er vaak veel van je verwacht. Wat die verwachtingen zijn, van je vrouw, van de zorgverlener en ook belangrijk van jezelf wordt vaak niet uitgesproken.

Help mijn vrouw bevalt!

Een bevalling is onvoorspelbaar, fijn is dus als je weet wat de punten zijn die echt van belang zijn. Dus wat moet je dan doen tijdens de bevalling?

Om je een beetje te inspireren hebben we een korte samenvatting gemaakt van de 8 do’s tijdens de bevalling. We raden je aan om deze van te voren door te lopen met je partner en hem uit te printen, eventueel aan te vullen of naar wens aan te passen en mee te nemen naar de bevalling!

Wil je meer zicht op de wensen van je partner? Het maken van een geboorteplan kan daarbij helpen. Hier kan je daar meer over lezen.

Jouw mening telt en delen graag!

Heb je hier wat aan, heeft het je geholpen of heb je nog vragen of aanvullingen. We horen het graag! Laat vooral je reactie achter!

Auteur: Stichting De Geboortenis Blog (Archief)
Shares

Auteur: Stichting De Geboortenis Blog (Archief)

In de periode 2009-2017 schreef Hester Appelman meer dan 70 Blogs voor de WordpressBlog de Geboortenis en later voor Stichting de Geboortenis. Overige auteurs in deze periode waren Nienke Stoop, Christine Derksen en Minna Sangi.

     

Schrijf je in voor De Geboortenis Nieuwsbrief en 

blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Pin It on Pinterest

Shares
Share This