Webshop

 

Hartelijk dank voor je aanmelding voor (een gedeelte van) de 3 daagse Postpartum Intensive op 13, 14 en 15 april: 13 april Postpartum in de Praktijk, lezingen en workshops. 14 april Workshop Babybewustzijn in geboorte en borstvoeding. 15 april Workshop Rebozo Sluitingsritueel. Hier kun je je aanmelding voltooien door te betalen. Mocht je het aanmeldingsformulier nog niet hebben  ingevuld dan  vind…

Kopen

Hartelijk dank voor je aanmelding voor de HappYning maart 2018. Je kan je aanmelding hier voltooien door te betalen. Mocht je het aanmeldingsformulier nog niet hebben ingevuld, kan je dat hier alsnog doen.

€27,50 – Kopen

Hartelijk dank voor je aanmelding voor de lezing van Susannah van Asch-Yasuda op 1 november "Liefde in Geboorte en Dood". Hier kun je je aanmelding voltooien door te betalen. Mocht je het aanmeldingsformulier nog niet hebben ingevuld, kan je dat hier alsnog doen.

Kopen

Hartelijk dank voor je aanmelding voor de Women Wage Peace avond op 22 september in Atelier 't Pakhuys in Zutphen. Hier kun je je aanmelding voltooien door te betalen. Mocht je het aanmeldingsformulier nog niet hebben  ingevuld dan kun je dat onderaan deze pagina alsnog doen.

Kopen
  • Je winkelwagen is leeg.

error: Content is protected !!