Natascha Deguelle

 

Natascha Deguelle

Natascha Deguelle is gynaecoloog, werkzaam in Duitsland. Daarnaast is ze eigenaar van MediModus, een bedrijf dat de kernwaarden aandacht, veerkracht en bevlogenheid vertaalt naar een uniek cursusaanbod voor zorgverleners en aanstaande ouders. Als ambassadeur voor Compassion for Care heeft de zorg voor de menselijke waarden, voor zowel patiënten als ook collegae haar speciale aandacht. Over haar ervaringen blogt ze in Medisch Contact.

Eerder specialiseerde zij zich tot arts voor arbeid en gezondheid en was ze o.a. werkzaam bij UWV en de NSPOH (als programmamanager in de opleiding voor bedrijfs- en verzekeringsartsen). Binnen het Leerhuis van het Atrium ziekenhuis deed ze als coördinator medische opleidingen veel ervaring op met het borgen van een veilig opleidingsklimaat en het vormgeven van discipline overstijgend onderwijs voor AIOS. Ze is trainer Mindfulness Based Cognitive Therapy.

linkedin.com/in/nataschadeguelle

Lees hier haar blogs in Medisch Contact.

Voor het derde jaar op rij mogen wij ons verheugen op Natascha's dagvoorzitterschap tijdens het Symposium Integrale Geboortezorg in Zutphen 

U kunt zich hier aanmelden voor het Symposium op 23 juni “Born to Be”!

error: Content is protected !!