Geboren in Liefde

Geboren in Liefde

Verdiepingsweekend met Ton van der Kroon

Vrijdag 22 t/m zondag 24 september 2017

Vijfmorgenland in Brummen (bij Zutphen) 

Een gezonde samenleving begint bij ieder kind, geboren uit de liefde van de ouders. 

De relatie die we als (ongeboren) baby en jong kind met onze ouders/opvoeders hebben, vormt een blauwdruk voor met wie en hoe we relaties aangaan en onderhouden. Vanuit deze kindpatronen kunnen we te maken krijgen met gevoelens van afwijzing, verraad, teleurstelling en mislukking in liefde. Toch hebben we 'ja' gezegd tegen het leven en zijn we gekomen met een ingeboren wil om te verbinden en lief te hebben. Hoe kunnen we met elkaar de veiligheid creëren om gevoelens van verdriet, teleurstelling en angst te omarmen? En onze focus terugbrengen naar verbinding en eenheid om zo thuis te komen bij onszelf.

"Negende Maand. Door de duisternis naar het licht. Door de wonden heen naar de bevrijding van het hart. Want dit is de weg die jullie gaan. Als ware het een geboorteproces. Je voelt de geboorteweeën van een nieuwe tijd waarin liefde leidend is. Waarin liefde de weg aangeeft en het hart je kompas is. Maar dat betekent dat je eerst door alle desillusies heengaat, alle zogenaamde mislukkingen of teleurstellingen, vooral op het gebied van de liefde. Want daarin kan je ten diepste verwond raken, verraden of misleid. Maar de pijn die je wordt aangedaan is eigenlijk een doorgang naar de bevrijding die er op volgt. Dus druk de pijn niet weg. Ervaar hem, doorvoel hem. En door middel van de liefde voor het zelf kun je je hart weer openen voor de wereld om je heen en voor een partner.
Dit proces vindt in het klein plaats, in een relatie of in jezelf, maar ook in het groot in de wereld op dit moment. Waarin zo duidelijk de pijnpatronen en blinde vlekken worden getoond waar de mensheid aan lijdt. Maar dat is louter nodig om te zorgen dat jullie nog dieper vanuit liefde gaan leven. Zie dit als een uitnodiging, niet als een waarschuwing. Een uitnodiging om een wereld van liefde te creëren. Zoals ie oorspronkelijk bedoeld is. Terug te keren naar het paradijs. Terug te keren naar de blauwdruk van het menszijn. Terug te keren naar Moeder Aarde. En je werkelijke bestaansrecht op je te nemen. De wereld is nog steeds een paradijs. Het enige wat je hoeft te doen, is je dat te herinneren."

Een weekend met meditatie en muziek, met dans en yoga, uitwisseling gebaseerd op de principes van "open space".
Dat doen we door ons af te stemmen op datgene dat zich aandient. Er is dus geen vast programma van oefeningen, theorieën of workshops, maar eerder een directe ervaring van de realiteit op dat moment. Je bent van harte welkom om deel te nemen.

"Laat je zakken in de stilte, in de leegte en omarm alles wat er leeft, zodat datgene dat geboren wil worden in vrijheid aan de oppervlakte kan komen.. "

TON VAN DER KROON   

Ton van der Kroon is auteur van 7 boeken over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling, waaronder 'De terugkeer van de koning, het boek voor mannen over liefde, lust en leiderschap.'
Hij reist over de hele wereld op zoek naar inspiratie en spirituele tradities.
Hij gaf 7 jaar traumahulpverlening in Gaza en organiseert een jaarlijkse Healing conferentie in Jericho.
Hij leidt groepsreizen en workshops, waarbij persoonlijke verdieping en heling steeds in het licht van het collectieve gezien worden.

Datum: Vrijdag 22 september 19.00 uur t/m zondag 24 september 17.00 uur.

Locatie: Vijfmorgenland in Brummen

Kosten: 1 persoon € 325 , 2 personen € 595
(incl. overnachting, maaltijden, koffie, thee etc.)

Meld je aan met onderstaand formulier. Je wordt dan vanzelf doorverwezen naar de webshop voor de betaling:

Geboren in Liefde

  • Prijs: 325,00 € Aantal:
    22 t/m 24 september 2017
  • Prijs: 595,00 € Aantal:
    22 t/m 24 september 2017
  • 0,00 €

 

 

error: Content is protected !!