Een inwijding in Liefde

Zaterdag 2 en zondag 3 juli 2016 - Inntel Hotels Resort Zutphen

Een inwijding in liefde

Heilige relaties, heilige seksualiteit.

Verdiepingsweekend met Ton van der Kroon

Profielfoto Ton

 

 

Een gezonde samenleving begint bij ieder kind, geboren uit de liefde van de ouders. 

 

Het woord heilig komt van het woord 'heel'. De meesten van ons zijn op de een of andere manier verwond geraakt op het vlak van de liefde. De liefde is de rode draad in het labyrint van relaties en seksualiteit. Maar hoe vaak raken we haar niet kwijt en verdwalen we in het doolhof van emoties, oordelen, karmische patronen of oude pijn?

'Daar waar je wond ligt, ligt je grootste schat.'

Durf je opnieuw op zoek te gaan en je open te stellen om je te laten leiden door je hart? Opnieuw het risico nemen om gekwetst te worden... Of ten diepste geliefd te worden? Durf je de sprong in het onbekende te wagen? Met of zonder je partner? Want het is in ons alleen-zijn dat we pas werkelijk samen kunnen zijn. Ieder mens heeft haar of zijn eigen unieke pad te bewandelen en soms zijn we gezegend om een partner op dit pad te vinden die met ons mee wandelt, ons uitdaagt, ons liefheeft en ons vraagt om het hoogste in onszelf te verwezenlijken: de ontmoeting met de innerlijke Geliefde.

Hoe verbinden we liefde met kracht, intimiteit met vertrouwen, eigenheid en individualiteit met verbinding en eenwording?
Dit weekend helpt je om meer inzicht te krijgen in de onderliggende processen die gaande zijn op het spannende, maar eveneens moeilijke vlak van de liefde..

"Daal af in de stilte. Daar, op de bodem, liggen de schatten van het alchemistisch goud: de verbinding der tegendelen. Alles wat in jezelf nog conflictueus is, en weerspiegeld wordt in de wereld om je heen, vraagt om verlossing, om tedere aanraking, om bewustwording. Het hoeft niet opgelost of veranderd te worden, want dat verlengt de strijd in je ziel alleen maar. Wees erbij vanuit zachtheid, vanuit compassie, zowel voor jezelf als voor de ander, en weet dat alles dat in het licht komt bevrijd wordt vanuit liefde. Liefde is niet hard, niet kwetsend, niet grof of forcerend. Het is de zachte stem die diep in het binnenste van je hart klinkt, en je vraagt om je over te geven aan haar stille maar overweldigende kracht. Zoals de druppel de rots uitholt, zo laat liefde ons pantser smelten. Hoeveel redenen en argumenten we ook verzonnen hebben om onze wonden toe te dekken - spirituele redeneringen, rationele uitvluchten of psychologische theorieën - de liefde dwingt ons met zachte hand om ons te openen naar een dieper niveau van zijn, van liefhebben, van overgave, van verbinding. 

 Laat je zakken in de stilte, in de leegte en omarm alles wat er leeft, zodat datgene dat geboren wil worden in vrijheid aan de oppervlakte kan komen.. "

Twee dagen met meditatie en muziek, met dans en beweging, met 'relatie-arbeid' en persoonlijke en spirituele ontwikkeling, om je relatie meer diepte, intimiteit en vervulling te geven. Je bent van harte welkom om deel te nemen, zowel alleen als met je partner/geliefde.

Op vrijdagavond 1 juli geeft Ton een lezing en boekpresentatie in Zutphen bij Het Grote Geheel. Aanmelding voor deze lezing loopt via deze link.

TON VAN DER KROON

Ton van der Kroon is auteur van 7 boeken over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling, waaronder 'De terugkeer van de koning, het boek voor mannen over liefde, lust en leiderschap.'

Hij reist over de hele wereld op zoek naar inspiratie en spirituele tradities.

Ton gaf 7 jaar traumahulpverlening in Gaza en organiseert een jaarlijkse Healing conferentie in Jericho.

Hij leidt groepsreizen en workshops, waarbij persoonlijke verdieping en heling steeds in het licht van het collectieve gezien worden.

Programma en Aanmelding

Datum: Zaterdag 2 en zondag 3 juli

Tijd: 10.00-17.00

Locatie: Inntel Hotels Resort in Zutphen

Kosten: 195 € (incl. koffie, thee en heerlijke lunch)

Aanmelden bij: christine@geboortenis.nl  of door te bellen naar T 06-53954520

Boek hier je overnachting in prachtig Zutphen met korting! >>>

ton 3

error: Content is protected !!