Doesburg Bevalt

Het pilot project Doesburg Bevalt is een unieke samenwerking tussen Gemeente Doesburg, Stichting de Geboortenis en Vroedvrouwenpraktijk Doesburg, Dieren, Brummen eo.

12 stellen krijgen de kans om gedurende de zwangerschap deel te nemen aan een interactieve zwangerschapscursus waarin zij optimaal worden voorbereid op het ouderschap en de geboorte van hun baby.

Ben je in maart 2018 tussen de 4-12 weken zwanger, woon je in de Gemeente Doesburg en wil je meedoen? Meld je dan aan voor de informatie bijeenkomst op donderdag 29 maart van 19:15 - 21:00 uur in de Buurtacademie, De Linie 4 te Doesburg.

We vertellen je dan meer!

Doesburg Bevalt

Meer informatie over Doesburg Bevalt en de Zwangerschapscursus Vitaal Zwanger in deze flyer:

Geboortenis Doesburg Bevalt A5

Vragenlijst Vitaal Zwanger

Wil je als zwangere beter inzicht in je vitaliteit en veerkracht? Meld je dan aan voor deelname aan de vragenlijst Vitaal Zwanger. Je helpt dan de zorg voor moeder/kind verbeteren én krijgt een persoonlijk verslag van de uitkomsten van de vragenlijst die je zelf hebt ingevuld. Hiermee krijg je direct inzicht in jouw persoonlijke kracht en uitdagingen. Samen met jouw verloskundige kun je dit rapport gebruiken om nog betere zorg te krijgen, afgestemd op jouw behoeften!

Lees meer: Vragenlijst Vitaal Zwanger

error: Content is protected !!